Witte thee

 

CHINA JASMIN SILVER NEEDLE
De jasmijnbloessems gebruikt voor deze thee worden 's nachts geplukt wanneer hun essentiele oliën bestand op zijn hoogste peil staat. Alleen de delicate theeknoppen, geoogst met de hand, worden gedurende een 7-tal dagen met de bloessems gemixt zodat ze een zacht jasmijn aroma opnemen. Een delicatesse thee.
€ 450/kg
Webshop: € 22,50/50gram

CHINA WHITE DRAGON SILVER NEEDLE ORGANIC
De theetuin ligt tussen watervallen en kristalheldere meren in de hemelse landschappen van de Fuding regio. De witte thee, Silver needle, is geplukt in de lente. Enkel de witte topjes zijn gebruikt. Het landschap weerspiegelt in de helderheid van deze zeldzame thee, een delicate zoetheid die herinnering oproept van honingdauw.                                                                                                                                                                                                                              €436.00/kg                                                                                                                                                                                                                           Webshop: € 21.80/50gram

SNOW BUDS
Snowbuds bestaat uit prachtige, langgestrekte, licht gerolde, jonge theeloten met veel behaarde zilverkleurige ongeopende bladknopjes uit Fujian. Deze vroeg geplukte thee heeft een heerlijk fris-grassig aroma en een zeer milde smaak.
€ 156.00/kg
Webshop: € 7.80/50gram

JASMIN DRAGON PEARLS ORGANIC 

Keizer van de jasmijnthee. De silver needle basis wordt op traditionele manier met jasmijnbloesems gearomatiseerd gedurende enkele dagen. De bloesems worden elke dag vernieuwd zodat de blaadjes de intense jasmijngeur opnemen. De bloemengeur is zoet en prikkelt de zintuigen zonder overweldigend te zijn. De blaadjes zijn daarna met de hand gerold tot parels. De thee laat je genieten van slilte, eenvoud en lente.
€ 350/kg
Webshop: € 17,50/50gram

EARL GREY WHITE MONKEY ORGANIC
Heerlijke witte thee White Monkey met bergamot aroma. Vrij intens van smaak met een lichte bittertoets.
€ 150/kg
Webshop: € 7,50/50gram

WHITE VANILLA LAVENDEL ORGANIC
Melange van Pai Mu Tan en Chun Mee groene thee heerlijk op smaak gebracht met stukjes vanille en lavendelbloemen.
€ 95/kg
Webshop: € 4,75/50gram

STILTE                                                                                              
Thee om bij stil te staan, stil van te worden en stil te zijn. Witte thee roos*  (*biologische teelt)
€ 90/kg
Webshop: € 4,50/50gram