Drink. Voel. Beleef.

Witte thee

 

CHINA JASMIN SILVER NEEDLE € 7,00
De jasmijnbloessems gebruikt voor deze thee worden 's nachts geplukt wanneer hun essentiele oliën bestand op zijn hoogste peil staat. Alleen de delicate theeknoppen, geoogst met de hand, worden gedurende een 7-tal dagen met de bloessems gemixt zodat ze een zacht jasmijn aroma opnemen. Een delicatesse thee.

 

CHINA WHITE DRAGON SILVER NEEDLE ORGANIC € 6,50
De theetuin ligt tussen watervallen en kristalheldere meren in de hemelse landschappen van de Fuding regio. De witte thee, Silver needle, is geplukt in de lente. Enkel de witte topjes zijn gebruikt. Het landschap weerspiegelt in de helderheid van deze zeldzame thee, een delicate zoetheid die herinnering oproept van honingdauw. 

SNOW BUDS € 5,00
Snowbuds bestaat uit prachtige, langgestrekte, licht gerolde, jonge theeloten met veel behaarde zilverkleurige ongeopende bladknopjes uit Fujian. Deze vroeg geplukte thee heeft een heerlijk fris-grassig aroma en een zeer milde smaak.

JASMIN DRAGON PEARLS ORGANIC € 7,00 
Keizer van de jamijnthee. De silver needle basis wordt op traditionele manier met jasmijnbloessems gearomatiseerd gedurende enkele dagen. De bloessems worden elke dag vernieuwd zodat de blaadjes de intense jasmijngeur opnemen. De bloemengeur is zoet en prikkelt de zintuigen zonder overweldigend te zijn. De blaadjes zijn daarna met de hand gerold tot parels. De thee laat je genieten van stilte, eenvoud en lente.

EARL GREY WHITE MONKEY ORGANIC € 4,95
Heerlijke witte thee White Monkey met bergamot aroma. Vrij intens van smaak met een lichte bittertoets.

WHITE VANILLE LAVENDEL ORGANIC € 3,85
Melange van Pai Mu Tan en Chun Mee groene thee heerlijk op smaak gebracht met stukjes vanille en lavendelbloemen.

SNOW TEA (VIETNAM FIN HO TEA)  €6,00                                                                                                              Biologische Fair Trade Thee uit Vietnam van de red Dzao community. De Snow tea is een selectie van de zuiverste knoppen die na de winterrust tevoorschijn komen. Deze thee komt in zeer kleine volumes en is zeer exclusief. In de tijd van het Keizerrijk werd de thee voorbehouden voor de Keizer.

STILTE € 3,85                                                                                               
Thee om bij stil te staan, stil van te worden en stil te zijn. Witte thee roos*  (*biologische teelt)

                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

 

 

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode